Skip to main content

Persondatapolitik

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer & E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig samt give den bedst mulige service i fremtiden. Personoplysningerne registreres hos Coffee Beanies og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven). Herefter slettes oplysningerne. Når der indsamles indtastede personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Sikkerhed

Betales der med betalingskort, har vi beskyttet de data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering.

Hverken Coffee Beanies eller andre har mulighed for at se dataene. Så længe du kigger rundt på vores hjemmeside for at finde gode tilbud og lækre produkter, er der ingen kryptering, men når du skal til at indtaste dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato mv. går du ind i et såkaldt “sikkert” område. I det sikre område er oplysningerne krypterede og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Coffee Beanies modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato, men får besked om, at et beløb er reserveret til Coffee Beanies til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre.