Skip to main content

Levering

Vi afsender til omdeling senest dagen efter vi har modtaget din ordre. Fragten betaler Coffee Beanies, så længe det er indenfor Danmarks grænser.

Hvis du ønsker at bytte til en anden hue eller returnere varen, sker det for din regning og med omdeling.

Fragt

Der er gratis levering hjem til dig. 

Leveringstid

Ordrer i Danmark leveres indenfor 2-3 hverdage. Udenlandske ordrer kan tage alt fra 5-14 dage. Leveringsoplysningerne gives i din ordrebekræftelse.

Returnering

Vi ønsker 100% tilfredshed og giver derfor fuld returret. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen samt med originale tags og mærker. Varer som ikke opfylder førnævnte krav tages ikke retur. Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og vi anbefaler at sende pakken eksempelvis med Post Danmark som pakkepost, så pakken kan spores.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning og skal ske med omdeling